خانه / آشپزی / روش درست کردن مرغ ترش به سبک مازندرانی

روش درست کردن مرغ ترش به سبک مازندرانی

روش درست کردن مرغ ترش به سبک مازندرانی

مرغ-ترش-مازندران

 

مرغ ترش را به گونه های مختلف در هر گوشه از ایران درست می کنند در این جا می خواهیم روش درست کردن مرغ ترش به سبک مازندرانی را آموزش دهیم .

روش درست کردن مرغ ترش به سبک مازندرانی

ابتدا مرغ را آب پز کرده و بعد سرخ میکنیم. همزمان پیاز و هویچ و فلفل دلمه را که به صورت خلالی ریز کرده تفت میدهیم . بعد آلو های ریز را با مواد مخلوط کرده و تفت میدهیم.
بعد رب انار را با مقداری آب و نمک و فلفل و زردچوبه با مواد مخلوط کرده و میگذاریم با هم مخلوط شود . رب انار بیشتری بریزید ترش تر میشود.میتوانید از رب آلوچه هم استفاده کنید.
بعد این مواد را کنار مرغ و داخل آب مرغ میریزیم و میگذاریم قشنگ به مرغ طعم بدهد . تقریبا” بعد از یک ساعت غذا آماده است و میتوانید میل کنید

مرغ-ترش-مازندران

روش درست کردن مرغ ترش به سبک مازندرانی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *