روش درست کردن فروماژ پرتقال
در این جا یک دسر جدید به نام فروماژ که با طعم پرتغال است را برای شما آموزش می دهیم تا با یک دسر خوشمزه از میهمان های خود پذیرایی کنید .
روش درست کردن فروماژ پرتقال ، مواد لازم :
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : ۱ پیمانه
آب پرتقال : ۲ پیمانه و نیم
خامه صبحانه : ۱ پاکت
وانیل : ۱ قاشق چایخوری
ورق ژلاتین : ۴ عدد یا ۴ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
رنده پوست پرتقال : نصف قاشق چایخوری
روش درست کردن فروماژ پرتقال:
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و غلیظ شود.
ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین رو با ۱/۴ آب به روش بن ماری حل می کنیم.
زرده مخلوط شده با شکر و وانیل را با آب پرتقال مخلوط میکنیم سپس ژلاتین آب شده را اضافه کرده و مجددا خوب مخلوط می کنیم .
در این مرحله پوست پرتقال و خامه رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود ،
مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۶ تا ۸ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کرم بسته شود.
روش درست کردن فروماژ پرتقال