خانه / آشپزی / روش درست کردن فروماژ پرتقال

روش درست کردن فروماژ پرتقال

روش درست کردن فروماژ پرتقال

1215

 

در این جا یک دسر جدید به نام فروماژ که با طعم پرتغال است را برای شما آموزش می دهیم تا با یک دسر خوشمزه از میهمان های خود پذیرایی کنید .

روش درست کردن فروماژ پرتقال ، مواد لازم  :
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : ۱ پیمانه
آب پرتقال : ۲ پیمانه و نیم
خامه صبحانه : ۱ پاکت
وانیل : ۱ قاشق چایخوری
ورق ژلاتین : ۴ عدد یا ۴ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
رنده پوست پرتقال : نصف قاشق چایخوری

 

روش درست کردن فروماژ پرتقال:
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و غلیظ شود.
ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین رو با ۱/۴ آب به روش بن ماری حل می کنیم.
زرده مخلوط شده با شکر و وانیل را با آب پرتقال مخلوط میکنیم سپس ژلاتین آب شده را اضافه کرده و مجددا خوب مخلوط می کنیم .
در این مرحله پوست پرتقال و خامه رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود ،
مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۶ تا ۸ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کرم بسته شود.

1215

روش درست کردن فروماژ پرتقال

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *