با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان اول هر غذا در هنگام افطار بهتر است سوپ میل شود در این جا می خواهیم روش درست کردن سوپ گوشت ادویه دار ویژه افطار را آموزش دهیم .
روش درست کردن سوپ گوشت ادویه دار ویژه افطار ، مواد لازم:
مغز ران گوساله (پاک و تمیز شده) ۴۰۰گرم
قلم گاو یک کیلوگرم
پیاز (خرد شده) ۳ عدد (۴۲۰گرم)
زنجبیل (خرد شده) ۳۰گرم
آرد یک سوم پیمانه (۳۴گرم)
کره ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲گرم)
پیازچه (نازک حلقه شده) ۱عدد (۸گرم)
سویا سس ۱ قاشق چای خوری (۷میلی لیتر)
کلم سبز (خرد شده) ۲۸۰گرم
سیر (کوبیده شده) ۱ حبه (۵گرم)
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری (۲۸میلی لیتر)
جوانه ماش (خرد شده) ۵۰گرم
فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
تخم مرغ (زده شده) ۲ عدد (۱۱۰ الی ۱۲۰گرم)
روش درست کردن سوپ گوشت ادویه دار ویژه افطار :
۱-گوشت، قلم گاو، پیاز و ۱۵ پیمانه آب را در قابلمه ای مناسب ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده، درِ ظرف را بگذارید تا به مدت سه ساعت بپزد.
۲-سپس گوشت را از قابلمه درآورده و صبر کنید تا سرد شود، پس از این مرحله، گوشت را به رشته های سه سانتی متری برش دهید و در ظرفِ دربسته در یخچال بگذارید.
۳-آب گوشت را از صافی رد کنید، زنجبیل را به آن افزوده و روی حرارت قرار دهید.
۴-در قابلمه ای جداگانه آرد را در کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس کمی آب گوشت به آرد بیفزایید و هم بزنید تا رقیق و یکدست شود؛ پس از آن گوشت، پیازچه، سویا سس و کلم را به آب گوشت اضافه کنید (در فاصله ای که سوپمی جوشد، چند بار آن را هم بزنید).
۵-در تابه ای جداگانه سیر را در روغن زیتون تفت دهید و به همراه جوانه ماش، کمی نمک و فلفل به سوپ بیفزایید، سپستخم مرغ هارا به آرامی به آن اضافه کنید. اندکی بعد از روی حرارت بردارید و در ظرف های مورد نظر بریزید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.
سوپ گوشت ادویه دار ویژه افطار