می خواهید به جای شام مفصل یک سالاد پرخاصیت بخورید تا رژیم غذایی شما هم بهم نخورد همراه ما باشید با روش درست کردن سالاد باقالا در همین مطلب .
روش درست کردن سالاد باقالا ، مواد لازم :
ذرت (بلال) | ۴ عدد |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر (خرد شده) | ۲ حبه |
باقالا | ۱۰۰ گرم |
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) | ۱ عدد |
ریحان خرد شده | مقداری |
نعناع خرد شده | مقداری |
سرکه | ۱ تا ۲ قاشق چایخوری |
روش درست کردن سالاد باقالا :
یک چاقوی تیز برداشته و ذرت ها را از چوب آن جدا کنید. بعد در یک قابلمه روغن زیتون را گرم کرده و سیر و ذرت را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت بدهید. یادتان نرود که تمام مدت آن را هم بزنید.
باقالا را داخل قابلمه ریخته و درب آن را بگذارید و اجازه بدهید برای ۴ تا ۵ دقیقه بپزد (گاهی هم بزنید). بعد از اینکه باقالا ها پختند ، قابلمه را از روی حرارت برداشته و فلفل، ریحان، نعناع و سرکه را به آن اضافه کنید.
کمی از سالاد را بچشید تا اگر لازم است به آن نمک یا هر چاشنی دیگری که دوست دارید بزنید.
روش درست کردن سالاد باقالا