خانه / آشپزی / روش درست کردن ریزوتو مرغ و قارچ

روش درست کردن ریزوتو مرغ و قارچ

روش درست کردن ریزوتو مرغ و قارچ

201642716271596320a

دانستنی هایی درباره یک نوع غذای خوشمزه با مرغ و قارچ همراه ما باشید با روش درست کردن ریزوتو مرغ و قارچ در ادامه مطلب .

 

روش درست کردن ریزوتو مرغ و قارچ ، مواد لازم  :

 کره  ۵۰ گرم
 گوشت  ۸۵ گرم
پیاز بزرگ خرد شده  ۱ عدد
 قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم
برنج ریزوتو ۳۰۰ گرم
سرکه سفید  ۱۵۰ میلی گرم
عصاره مرغ گرم ۱۱۳ گرم
 مرغ پخته خرد شده  ۱۴۰ گرم
پنیر رنده شده پارمیسان ۵۰ گرم
جعفری خرد شده مقداری

 

روش درست کردن ریزوتو مرغ و قارچ :
یک قابلمه بزرگ برداشته و کره را داخل آن گرم کنید. گوشت های ریز شده را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه روی حرارت کم سرخ کنید. حالا پیاز را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه آن را تفت دهید تا نرم شود.

قارچ را اضافه کرده و ۵ دقیقه آن را تفت دهید. برنج را هم اضافه کرده و تا زمانی که شروع به نیمه شفاف شدن کند به طبخ آن ادامه دهید (۲ دقیقه). حالا سرکه را اضافه کرده و بگذارید در اثر حرارت حباب بزند.

یک چهارم عصاره را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه بجوشد. پخت را به این صورت ادامه دهید که عصاره بیشتری اضافه کرده تا جذب شود، بهترین روش این است که این کار را در سه مرحله انجام دهید تا زمانی که برنج بپزد و عصاره را به طور کامل جذب کند. حالا بافت غذای ما باید خامه ای شکل باشد.

برنج پخته را هم زده و از روی حرارت بردارید. پارمیسان و جعفری را اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید ۵ دقیقه به همان حالت بماند تا مایع بیشتری جذب برنج شود. طعم آن را چشیده و در صورت تمایل پنیر پارمیسان بیشتری روی آن بریزید.

201642716271596320a

روش درست کردن ریزوتو مرغ و قارچ

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *