در این جا به آموزش یک غذای محلی که در جنوب سرو می شود می پردازیم ، روش درست کردن آش ماسوا غذای جنوبی لازم است بدانید مواد این غذا برای سه نفر می باشد با روش پخت غذا در ادامه با ما باشید .
روش درست کردن آش ماسوا غذای جنوبی ، مواد لازم :
بلغور گندم | ۱۰۰ گرم |
برنج نیم دانه | ۱۰۰ گرم |
اسفناج | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
نخود پخته | ۱۵۰ گرم |
کشک | یک پیمانه سرخالی |
نمک و فلفل | به اندازه لازم |
جعفری تازه | برای تزیین |
پونه خشک | برای تزیین |
روش درست کردن آش ماسوا غذای جنوبی :
ابتدا بلغور و برنج را میگذاریم کاملا بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمه ای آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز تغییر رنگ پیدا کرد، اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده اضافه کنید.
بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه میکنیم و می گذاریم آش ۵ دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین کنید.
نکته برای پخت آش ماسوا :
برای این که این آش با سرعت بیشتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده کنید.
آش ماسوا غذای جنوبی