خانه / آشپزی / روش درست کردن آش ماست به سبک خراسانی

روش درست کردن آش ماست به سبک خراسانی

201551914573930a

 

آش ماست را در هر خطه از ایران به روش های گوناگون درست می کنند سایت ابانک قصد دارد روش درست کردن آش ماست به سبک خراسانی را بیان کند مواد لازم این آش برای ۸ نفر می باشد و در مدت زمان دو ساعت آماده سرو می شود .

روش درست کردن آش ماست به سبک خراسانی ، مواد اولیه :

ماست ۱کیلو

مرغ  ۲قطعه (سینه)

برنج ۲لیوان

لپه ۱لیوان

سیر  ۱۰حبه

پیاز  ۶عدد

شوید ۵قاشق غذاخوری (خشک)

نعنا ۳قاشق غذاخوری (خشک)

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زعفران ۱قاشق مرباخوری (آبکرده(برای تزیین))

برگ بو ۳عدد

 

روش درست کردن آش ماست به سبک خراسانی :

جهت تهیه آش ماست در ابتدا مرغ را شسته و به همراه ۱عدد پیاز و برگ بو بپزید و بعد درشت تکه تکه کنید.سیر را رنده زده یا بکوبید و بعد با مقداری نمک و زردچوبه یا زعفران مخلوط کنید.پیاز را رنده زده یا ریز خرد کنید و در مقداری روغن داغ سرخ کنید.
لپه را ۲بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بار سوم با مقداری آب و روغن بگذارید کاملا بپزد و آبش تمام شود.برنج را با حدود ۴تا۵لیوان آب روی حرارت قرار دهید و وقتی جوش آمد سیر را به آن بیفزایید.
پس از ۱۵ دقیقه تکه های مرغ و شوید را اضافه کنید ، ۱۰ دقیقه خوب مخلوط کنید سپس نصف پیاز داغ را به آش اضافه کنید ، آش را از روی حرارت بردارید(دقت کنید برنج کاملا پخته باشد.)
ماست را داخل مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا کاملا صاف شود و برای اطمینان آن را از صافی رد کنید.ماست را با آش مخلوط کرده و سریع هم بزنید تا نیرد.سپس آن را در ظرف کشیده و با بقیه پیازداغ و نعنا داغ و کشک مخلوط شده با زعفران مخلوط کنید.

 

نکات:

۱)در صورت تمایل ماست را بعد از هم زدن کمی گرم کنید و بعد به آش اضافه کنید.
۲)میتوانید از مقدار مرغ بیشتری در آش استفاده کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری زعفران هم داخل آش بریزید تا خوش عطرتر شود.

201551914573930a

روش درست کردن آش ماست به سبک خراسانی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *