یک عصرانه خوشمزه که می توانید همراه چای و قهوه خود میل کنید با آموزش روش درست کردن کافی کیک بلوبری ما را همراهی کنید .
مواد لازم استروسل رویه |
|
آرد |
سه چهارم فنجان |
شکر |
یک چهارم فنجان |
شکر قهوه ای |
۲ ق غ |
نمک |
۱ پینچ |
کره سرد |
یک چهارم فنجان |
روش درست کردن کافی کیک بلوبری ، مواد لازم برای خمیر کیک |
|
آرد |
۲ و یک چهارم فنجان |
بکینگ پودر |
۲ و یک چهارم ق چ |
نمک |
سه چهارم ق چ |
روغن کانولا |
سه چهارم فنجان |
شکر |
۱ فنجان + ۲ ق غ |
آب لیمو ترش |
۳ ق غ |
رنده پوست لیمو ترش |
۱ ق غ |
اسانس لیمو |
۱ و یک چهارم ق چ |
عصاره وانیل |
نصف ق چ |
تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق |
۳ عدد |
بلوبری تازه |
۲ فنجان |
روش درست کردن کافی کیک بلوبری :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کافی کیک بلوبری آشنا میکنیم .
فر را با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک سینی ۲۰ * ۲۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناری بگذارید .
برای تهیه استرسول : آرد ، شکر ، شکر قهوه ای و نمک را با هم مخلوط نمایید . کره را مکعبی خرد کرده با چنگال به خورد مواد بدهید تا حالت خرده نان بگیرند و در یخچال گذاشته خمیر کیک را آماده کنید .
آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده کناری بگذارید .
روغن ، شکر ، آب لیمو ترش ، رنده پوست لیمو ترش و اسانس لیمو ، اسانس وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود . مخلوط آرد را اضافه کرده هم بزنید تا خمیر یکدست شود . بلوبری ها را اضافه کرده به آرامی با خمیر مخلوط کنید که له نشوند و خمیر را در سینی ای که آماده کرده بودید ریخته رویش را با مواد استرسول پر کنید و به مدت ۴۵ – ۵۰ دقیقه در فر بگذارید بپزد . اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر بیرون بیاورید و ۱۵ دقیقه کناری بگذارید تا از حرارت بیوفتد سپس سرو نمایید . باقیمانده ی کیک را میتوانید در ظرفی در بسته تا ۳ روز هم در دمای اتاق نگهداری نمایید .
اگر به گلوتن حساسیت داشتید میتوانید به جای آرد از مخلوط ۲ فنجان آرد برنج معادل ۲۸۰ گرم ، دو سوم فنجان نشاسته سیب زمینی معادل ۱۰۳ گرم ، یک سوم فنجان نشاسته یا آرد تاپیوکا معادل ۴۰ گرم و ۱ ق چ صمغ زانتان استفاده کنید . ۲ و یک چهارم فنجان معادل ۲۳۰ گرم ازین مخلوط را برا خمیر کیک و یه چهارم فنجان باقیمانده ک معادل ۱۰۷ گرم است را برای استرسول رویه استفده کنید .
روش درست کردن کافی کیک بلوبری