زردآلو یک میوه تابستانی بسیار خوشمزه است که در این مطلب می خواهیم به آموزش روش درست کردن مربای زردآلو بپردازیم .
روش درست کردن مربای زردآلو ، مواد لازم :
زردآلوی سفت | ۱ کیلو |
شکر | ۹۰۰ گرم |
گلاب | نصف استکان |
زعفران آب گرفته غلیظ | یک قاشق غذاخوری |
آبلیمو (جوهر لیمو) | یک قاشق سوپخوری (کمی) |
روش درست کردن مربای زردآلو :
اگر زردآلوها سفت باشد خیلی بهتر است. شکر را در آب می ریزیم و میگذاریم بجوشد اما قوام نیاید. زردآلوها را که از وسط نصف کردهایم درون شربت می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم اگر زردآلوها نرم تر بود مدت خیلی کمتری می جوشانیم. اکنون زیر حرارت را خاموش می کنیم و گلاب و آبلیمو و زعفران را اضافه می کنیم و پس از سرد شدن درون شیشه ریخته و در جای خنک قرار می دهیم.
روش درست کردن مربای زردآلو ، شماره دو
روش درست کردن مربای زردآلو ، مواد لازم :
زردآلوی نصف شده و هسته گرفته | ۱ کیلو |
شکر | ۱ کیلو |
آب لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
مغز هسته زردآلو | به مقدار لازم |
آب | ۳ لیوان |
روش درست کردن مربای زردآلو :
زردآلوها را با آب در قابلمه لعابی ریخته و میگذاریم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. سپس شکر را در فر گرم می کنیم در حدی که آب نشود فقط دمایش در حدی باشد که وقتی به زردآلوها اضافه میکنیم مایع را از قل نیندازد.
همرا با شکر مغز زردآلوها را هم اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه آبلیمو را هم می ریزیم و میگذاریم تا غلیظ شود به حدی که وفتی ۱ قاشق از آن را در پیش دستی ریختم و تکان دادیم نریزد. سپس زیر مربا را خاموش می کنیم و در شیشه می ریزم در آن را می بندیم و بر عکس می گذاریم تا خنک شود.
روش درست کردن مربای زردآلو