قلیه ماهی غذایی است که بیشتر در جنوب کشورمان معروف است در این پست روش درست کردن قلیه ماهی به سبک بندرعباس را آموزش می دهیم .
روش درست کردن قلیه ماهی به سبک بندرعباس ، مواد لازم:
روش درست کردن قلیه ماهی به سبک بندرعباس
- ابتدا سبزی هارا به اضاففه پیاز و سیر وفلفل رادر غذا ساز می ریزیم تا کاملا ریز شود و مانند خمیر یکدست شود .
- روغن را در ظرفمان می ریزیم و کمی که داغ شد مواد را از غذا ساز یا همان میکسر بیرون می آوریم ودر روغن سرخ می کنیم
- کم زرد چوبه هم میریزیم تا رنگ بهتری بگیرد و با شعله ملایم می گذاریم خوب پخته شود .و بوی دل انگیز مواد در بیایید
- وقتی کلا سرخ شد ماهی ها را هم اضفه می کنیم و با شعله ملایم پخته شود.(نکته:ماهی اگر خوب با سبزی پخته نشود غذایمان بوی ضخم می دهد.)
- کاملا که سرخ شد. تمبر هندی ۱۵۰گرم را در ۱/۵اب گرم از قبل می گذاریم به مدت نیم ساعت خیس بخورد.
- وقتی ماهی را با موادمان سرخ کردیم آب تمبر را از صافی با توری ریز رد می کنیم و بعد آب تمبر را به مواداضافه می کنیم تا کاملا بجوشد و ماهی با آب تمبر خوب پخته شود.
- رب گوجه فرنگی را همزمان با آب تمبراضافه می کنیم .و شعله اجاق را زیاد می کنیم
- وقتی که قلیه ما جا افتاد به مدت ۱۰دقیقه شعله را بسیار کم می کنیم تا کاملا روغن را پس دهد.الان قلیه ما آماده است
- که بسیار هم لذیذ است .این قلیه را برنج آبکش شده میل مکنند به اضافه سبزی خوردن و لیموی تازه.نوش جانتان .
- تمبر هندی سیاه را در بازار تجریش می توان در ایام مختلف سال تهیه کرد.
قلیه ماهی به سبک بندرعباس