خانه / سبک زندگی / خانه داری / راهکاری برای پوست کردن سیر

راهکاری برای پوست کردن سیر

راهکاری برای پوست کردن سیر

hou5406

 

سیر ماده غذایی پرخاصیت می باشد اما پوست کردن آن خیلی کار سخت و دشوار است در این جا به بیان راهکاری برای پوست کردن سیر بیان می کنیم .

پوست گرفتن و خرد كردن سیر باعث چسبندگی دستها می شود . برای جلوگیری از این مشكل ، حبه های سیر را ابتدا دو دقیقه در آب جوش و سپس در آب سرد بگذارید  پس از آن پوست بگیرید . توجه داشته باشید هنگام مصرف سیر جوانه سبز وسط آن را در آورید .

هنگام استفاده از منقل برای تهیه كباب ، یك ورق كاغذ آلومینیومی ( فویل ) در كف آن قرار دهید . این كار هم باعث تشدید حرارت می شود و هم تمیز كردن منقل را آسان می كند .
برای تمیز كردن پنیر پیتزای چسبیده به ظرف ، بهتر است آن را با آب سرد و مایع ظرفشویی بشویید .
برای جدا كردن پوست نازك روی بادام، آنها را دو دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آنها را جدا كنید .

 

حالا به راحتی می توانید این ماده غذایی پرخاصیت را پوست بگیرید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

شستن لباس نوزاد را بلد باشیم

    برای پاک کردن لکه های ناشی از ریختن شیر مادر،شیرخشک،لکه های غذا و ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *