خانه / آشپزی / دستور پخت بامیه خانگی

دستور پخت بامیه خانگی

fo240

مواد لازم برای درست کردن بامیه خانگی

روغن مایع برای سرخ کردن                      به اندازه نیاز

شربت                                                یک قاشق غذاخوری

جوش شیرین                                       یک چهارم قاشق چایخوری

آب                                                      یک لیوان

روغن جامد یا کره                                  دو قاشق غذاخوری

آرد سفید                                             هشت قاشق غذا خوری

تخم مرغ                                              دو عدد

دستور پخت بامیه خانگی

اول طرز تهیه شربت:
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

طرز تهیه خمیر بامیه :
آب را با روغن در قابلمه ای جوش کنید بعد آرد را کم کم اضافه نمایید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود، تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه نمایید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی درست شود .خمیر را داخل قیف مخصوص بریزید و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت بیندازید و بعد بیرون بکشید داخل صافی بگذارید تا شربت اضافه آن گرفته شود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *