خانه / آشپزی / آموزش تصویری درست کردن بستنی سوخاری

آموزش تصویری درست کردن بستنی سوخاری

556

 

می خواهیم به بستنی علاوه بر دادن شکل جدیدتر در این جا می خواهیم طعم بستنی را برایتان متفاوت کنیم همراه ما باشید با آموزش تصویری درست کردن بستنی سوخاری .

آموزش تصویری درست کردن بستنی سوخاری ، مواد اولیه  :

برای ۸ نفر
بستنی ۱ لیتر
پودر نارگیل ۷۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ  ۲ عدد
شیر  ۱ قاشق غذاخوری
روغن گیاهی ۳۵۰ میلی لیتر
عسل ۸ قاشق چای خوری
کورن فلیکس ۱۲۰ گرم

 

آموزش تصویری درست کردن بستنی سوخاری :

وسایل لازم را آماده کنید. میتوانید قاشق مخصوص بستنی را در آب گرم قرار دهید تا کمک کند بستنی ها را راحت تر جدا کنید.

538

بستنی با طعم دلخواهتان را انتخاب کنید.

539

سپس ۸ اسکوپ بستنی جدا کنید و روی کاغذ روغنی بگذارید. سپس به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.

541

در این حین کورن فلیکس را در غذاساز یا کیسه پلاستیکی بریزید و کاملا خرد کنید.

544

اگر در کیسه پلاستیکی ریختید میتوانید از وردنه استفاده کنید.

546

پودر نارگیل را اضافه کنید.

547

دارچین را اضافه کنید.

527

سپس مواد را در کیسه پلاستیکی تکان دهید تا کاملا مخلوط شوند.
ترکیب بدست آمده را در یک ظرف عمیق بریزید.

528

تخم مرغ و شیر را به مدت ۱ دقیقه بزنید.

529

بستنی ها را از فریزر بیرون آورده و ابتدا در مخلوط کورن فلیکس بغلتانید.

530

سپس در ترکیب تخم مرغ و شیر بغلتانید.

531

سپس مجددا در مخلوط کورن فلیکس بغلتانید تا سطحش کاملا پوشیده شود.

532

بستنی ها را روی کاغذ روغنی بگذارید و حداقل به مدت ۳ ساعت در فریزر بگذارید. اگر میخواهید نتیجه کار بهتر شود پیشنهاد میکنم یک شب در فریزر بمانند چرا که خیلی مهم است بستنی ها کاملا سفت شوند.

533

روغن را در ماهی تابه کوچکی ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
برای تست کردن حرارت مناسب روغن، می توانید یک کورن فلیکس در روغن بیندازید و اگر در ۲۰ ثانیه قهوه ای شد، حرارت روغن مناسب است.
بستنی را از فریزر خارج کنید (هر بار یک اسکوپ را برداشته باقیمانده بستنی ها را در فریزر بگذارید) و به مدت ۲۰ تا ۲۵ ثانیه در روغن بیندازید سپس طرف دیگرش را به همین منوال در روغن برشته کنید.

555

سپس بستنی را از روغن خارج کرده، روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بلافاصله ۱ قاشق چای خوری عسل روی بستنی ریخته و سرو کنید. البته به جا عسل از هر طعم دهنده دلخواه مانند شکلات مایع و … می توانید استفاده کنید.
در صورت تمایل بستنی های برشته را با میوه دلخواه و کمی خامه فرم گرفته سرو کنید.

آموزش تصویری درست کردن بستنی سوخاری

556

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *