خانه / آشپزی / آبگوشت غوره

آبگوشت غوره

1

مواد لازم برای پخت خورش غوره

روغن و نمک : به میزان لازم
نعنا و جعفری : یک کیلوگرم
غوره : ۳۵۰ گرم
پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری
گوشت خرد شده : نیم کیلو گرم
روش پخت آبگوشت غوره
پیاز داغ و گوشت را با هم میگزاریم تا بپزد.
سبزی را بعد از تمیز کردن و خورد کردن تفت می دهیم.
وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن بیفزایید .
بعد از ۱۰ دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کنید و و بگزارید خورش جا بیفتد.
به نا به دلخواه خود می توانید از غوره کمتر یا بیشتری استفاده کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *