شیرینی های یزدی یکی از خوش طعم ترین شیرینی های روز می باشد در این مطلب می خواهیم طرز تهیه کیک یزدی به شکل بقچه خمیری را آموزش دهیم .
کیک یزدی به شکل بقچه خمیری ، مواد لازم:
کره ۱۲۵ گرم نرم شده
تخم مرغ ۱ عدد
ماست نیم لیوان
خمیر مایه ۱۰ گرم
جوش نصف قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر نصف قاشق
آرد ۲-۳ لیوان
کیک یزدی به شکل بقچه خمیری :
زرده تخم مرغ ۱ عدد ، در یک کاسه کره , تخم مرغ و ماست را می ریزیم , سپس جوش و خمیر مایه را می ریزیم و مخلوط میکنیم حالا شکر و نمک ریخته و آرد الک شده را کم کم می ریزیم خمیر نرمی می شود حالا از خمیر تکه هایی برداشته و گرد کرده در کاغذهای کیک داخل هر کدام ۴ عدد قرار می دهیم رویش زرده تخم مرغ می ریزیم سپس سیاه دانه می پاشیم درفر ۱۵۰ درجه از قبل گرم شده بمدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم سپس در درجه ۱۸۰ درجه قرار مید هیم تا رویش طلایی شود اگر خواستید داخل خمیر پنیر , گوشت چرخ شده و… قرار می دهیم
کیک یزدی به شکل بقچه خمیری