خانه / آشپزی / کیک چیپس شکلاتی و پسته

کیک چیپس شکلاتی و پسته

1

مواد لازم برای درست کردن کیک چیپس و شکلات و پسته

آب لیموی تازه : دو قاشق مرباخوری

زرده تخم مرغ : دو عدد درشت

تخم مرغ : سه عدد درشت

شیر : یک چهارم پیمانه

جوش شیرین : یک چهارم قاشق مرباخوری

کره نرم : شش قاشق غذاخوری
نمک : نصف قاشق مرباخوری
شکر : ۱ پیمانه

چیپس شکلاتی نیمه شیرین : ۱ پیمانه
وانیل : کمی
مغز پسته بدون نمک : سه چهارم پیمانه
آرد :یک و نیم پیمانه

طرز تهیه کیک چیپس و شکلات و پسته

طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
قالب را کمی چرب کنید؛ سپس مقداری آرد روی آن بپاشید و آرد اضافه را نیز از قالب خالی کنید.
چیپس ها و پسته را آسیاب کنید.
کره و شکر را با همزن برقی و روی سرعت کم بزنید تا سبک و نرم شود.
در حالی که همزن روشن است، کم کم تخم مرغ، زرده و وانیل را هم بزنید.
در کاسه ای، آرد کیک، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
جداگانه، شیر و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.
در این مرحله در حالی که همزن روی دور کم است، یک سوم مخلوط آرد و نیمی از مخلوط شیر را با هم بزنید. سپس یک سوم دیگر آرد را اضافه کنید و سپس بقیه شیر را بیفزایید.
همزن را خاموش کنید و با استفاده از لیسک بقیه آرد و مخلوط پسته را به آرامی به مواد اضافه کنید و در قالب آماده بریزید.
کیک را به مدت چهل و پنج دقیقه در فر بگزارید .

ارزش غذایی صدو بیست و پنج گرم ( ۱ پیمانه ) پسته :

آهن : ۵.۲ میلی گرم

چربی : پنجاه و هفت گرم

فیبر : ۱۲.۷ گرم

کربوهیدرات : سی و چهار گرم

پروتئین : بیست و شش گرم
کالری : هفت صد و دو

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *