خانه / آشپزی / پودینگ با نشاسته ذرت

پودینگ با نشاسته ذرت

2013711541978a.gif

مواد لازم برای تهیه پودینگ با نشاسته ذرت

آرد                                     دو قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت (پودر شده)        یک قاشق سوپخوری

شیر                                   یک چهارم  پیمانه

شکر                                   نصف پیمانه

وانیل شکری                         یک چهارم  قاشق چایخوری

تخم مرغ                              یک عدد

طرز تهیه پودینگ با نشاسته ذرت

نشاسته و آرد و شکر رادر ماهیتابه تفلون ریخته ، شیر را کم کم به آن اضافه نموده و هم بزنید . مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید . مرتب هم بزنید ، تا غلیظ شود . زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده ، زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی هم بزنید  تا کرم رنگ شود . سفیده تخم مرغ را جداگانه زده تا فرم بگیرد . زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط نموده مقداری از مایه  را به تخم مرغ اضافه نمایئد و هم بزنید . سپس آن را به ظرف اصلی اضافه کنید چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم بزنید تا غلیظ شود . ظرف را از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید . بعد در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال بگزارید  ، تا پودینگ آماده شود.

نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *