خانه / آشپزی / نکات سرآشپز برای سرخ کردن پیاز( پیاز داغ )

نکات سرآشپز برای سرخ کردن پیاز( پیاز داغ )

نکات سرآشپز برای سرخ کردن پیاز( پیاز داغ )

1470

 

برای شما هم پیش آمده که گاهی اقات یا پیازتان خوب سرخ نمی شود و یا می سوزد در این جا به بیان نکات سرآشپز برای سرخ کردن پیاز( پیاز داغ ) می پردازیم .

نکات سرآشپز برای سرخ کردن پیاز( پیاز داغ )

پیاز رو خلالی باریک کنید. ریشه پیاز رو کامل بگیرید.

آب رو در یک قابلمه جوش بیارید. پیاز رو تو آب جوش بریزید.کمی نمک اضافه کنید و اجازه بدید تا پیازها برای ۵ دقیقه بجوشن!

بعد از ۵ دقیقه پیازها رو آبکش کنید, اجازه بدید تا آب اونا کشیده بشه!

یک ظرف کوچیک و گود مثل شیرجوش انتخاب کنید, روی حرارت بذارید و روغن بریزید.

وقتی روغن داغ شد, مقدار کمی از پیازها رو توی روغن بریزید و حرارت رو زیاد کنید, کمی که گذشت, حرارت رو کم کنید و اجازه بدید تا پیازها طلایی بشن! تو این فاصله گاهی پیاز ها رو هم بزنید و وقتی دیدید که دارن طلایی میشن, مدام هم بزنید تا یکدست طلایی بشن!

با این روش یک پیاز داغ کاملا ترد و خشک و چیپسی دارید و از همه مهمتر اینکه چرب نیستن و واسه تزیین هم عالین

1470

نکات سرآشپز برای سرخ کردن پیاز( پیاز داغ )

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *