نوشیدنی تابستانی | روش درست کردن شربت موخیتو
با توجه به نزدیک شدن به فصل تابستان دیگر نوشیدنی های گرم جای خود را به نوشیدنی های سرد می دهند در این پست می خواهیم نوشیدنی تابستانی | روش درست کردن شربت موخیتو را آموزش دهیم با ما باشید .
نوشیدنی تابستانی | روش درست کردن شربت موخیتو ، مواد لازم:
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
آب لیمو | نصف فنجان | ۱۰۰ گرم / ۲۶ کالری |
سودا یا آب گازدار | نصف لیوان | نامشخص |
شکر | یک قاشق غذاخوری | ۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری |
نعنا یا پونه | ۱۰ پر | ۱۰۰ گرم / ۶۶ کالری |
یخ | به مقدار لازم | ۱۰۰ گرم / ۰ کالری |
نوشیدنی تابستانی | روش درست کردن شربت موخیتو :
*ابتدا یک پر دایره ای لیمو، شکر و نعنا را درون لیوان ریخته و با یک چوب بلند، به خوبی آنها را بکوبید تا کاملاً له شود، سپس یخ ها را اضافه کرده، سودا یا آب گازدار را به آرامی از دیواره لیوان وارد آن کنید.
*. در انتها آب لیمو را آرام و به صورت سوزنی اضافه کنید. موخیتو که تلفظ های مختلفی هم دارد، به روش های متفاوت آماده می شود و انواع میوه ها می توانند در آن میکس شوند. در شماره های آینده، باز هم درباره این نوشیدنی محبوب خواهیم نوشت.
نوشیدنی تابستانی | روش درست کردن شربت موخیتو ، خواص پونه :
*. پونه را به عنوان تحریک کننده تولید صفرا نیز می شناسند.تزریق عصاره ی پونه به موش های آزمایشگاهی نشان داد که این گیاه دارای خواص آرام بخشی خوبی است.عصاره ی پونه دارای خاصیت تسکین دهنده ی درد نیز می باشد.در محیط آزمایشگاه دیده شد که عصاره ی پونه در مقابل ویروس تب خال، ویروس آنفلوآنزا، بیماری نیوکاسل و ویروسهای مختلف دیگر فعال است.
نوشیدنی تابستانی | روش درست کردن شربت موخیتو