خانه / آشپزی / نوشیدنی تابستانی | روش درست کردن شربت موهیتو

نوشیدنی تابستانی | روش درست کردن شربت موهیتو

نوشیدنی تابستانی | روش درست کردن شربت موخیتو

01271147391214102a

 

با توجه به نزدیک شدن به فصل تابستان دیگر نوشیدنی های گرم جای خود را به نوشیدنی های سرد می دهند در این پست می خواهیم نوشیدنی تابستانی | روش درست کردن شربت موخیتو  را آموزش دهیم با ما باشید .

نوشیدنی تابستانی | روش درست کردن شربت موخیتو  ، مواد لازم:

 

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
آب لیمو نصف فنجان ۱۰۰ گرم / ۲۶ کالری
سودا یا آب گازدار نصف لیوان نامشخص
شکر یک قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری
نعنا یا پونه ۱۰ پر ۱۰۰ گرم / ۶۶ کالری
یخ به مقدار لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری

 

نوشیدنی تابستانی | روش درست کردن شربت موخیتو :

*ابتدا یک پر دایره ای لیمو، شکر و نعنا را درون لیوان ریخته و با یک چوب بلند، به خوبی آنها را بکوبید تا کاملاً له شود، سپس یخ ها را اضافه کرده، سودا یا آب گازدار را به آرامی از دیواره لیوان وارد آن کنید.

*. در انتها آب لیمو را آرام و به صورت سوزنی اضافه کنید. موخیتو که  تلفظ های مختلفی هم دارد، به روش های متفاوت آماده می شود و انواع میوه ها می توانند در آن میکس شوند. در شماره های آینده، باز هم درباره این نوشیدنی محبوب خواهیم نوشت.

 

نوشیدنی تابستانی | روش درست کردن شربت موخیتو  ، خواص پونه :

*. پونه را به عنوان تحریک کننده تولید صفرا نیز می‏ شناسند.تزریق عصاره ‏ی پونه به موش‏ های آزمایشگاهی نشان داد که این گیاه دارای خواص آرام بخشی خوبی است.عصاره‏ ی پونه دارای خاصیت تسکین دهنده‏ ی درد نیز می ‏باشد.در محیط آزمایشگاه دیده شد که عصاره‏ ی پونه در مقابل ویروس تب‏ خال، ویروس آنفلوآنزا، بیماری نیوکاسل و ویروس‏های مختلف دیگر فعال است.

 

01271147391214102a

نوشیدنی تابستانی | روش درست کردن شربت موخیتو 

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *