مرغ به سبک هلندی
tony.almeyda
اسفند ۱۸, ۱۳۹۳
آشپزی, غذا با مرغ
929 بازدید
مواد لازم برای پخت مرغ به سبک هلندی
پنير موزارلا(رنده شده) هشتاد گرم پنير گودا(رنده شده) صد گرم
سينه مرغ (بياستخوان)/ چهار تیکه (معادل یک کیلو و دویست گرم )
نمک و فلفلبه اندازه نیاز
آب ليموترش یک قاشق سوپخوري(معادل چهارده ميليليتر)
کره یک سوم پيمانه (پنجاه گرم)
قارچ ده عدد (صد گرم)
سير/ حبه ( ده گرم)
پياز یک عدد (معادل صدو چهل گرم)
طرز پخت مرغ به سبک هلندی
به مقدار نصق کره را در تابهاي بريزيد و پياز و سير را با آن تفت دهيد. بعد قارچ و سپس آب ليموترش را بیفزایید و آنقدر تفت دهيد تا آب آن کاملا” بخار شود. تیکه های سينه مرغ را بکوبيد و نمک و فلفل بزنيد. دو طرف هر تیکه مرغ را در بقيه کره سرخ کرده و کنار هم در ظرف پيرکس چرب شده بچينيد. پياز و قارچ و سير را با نمک و فلفل قاطی کنيد و روي مرغ بريزيد. روي آن پنيرهاي رنده شده را بپاشيد. غذا را به مدت ده الی پانزده دقيقه در فري که با دماي سی صد و پنجاه درجه فارنهايت درجه ، بپزيد.
|
|
نکته:
اگر به قارچ آبلیمو بزنید این کار باعث می شود که قارچ شما تیره رنگ نشود
|
غذا با مرغ غذای خارجی ۱۳۹۳-۱۲-۱۸
با دوستانتان به اشتراک بگذارید