مواد لازم برای پخت ماهی با سس خردل
روغن مخصوص سرخکردني به اندازه نیاز
ماهي حلواسفيد یک عدد (هفتصد گرم)
سس خردلیک قاشق سوپخوری (ده گرم)
آبليموترش یک قاشق سوپخوري (چهارده ميليليتر)
آبليموتازه نصف قاشق چايخوری ( هفت ميليليتر)
روغن زيتون دو قاشق سوپخوری ( بیست و هشت ميليليتر)
زعفران حل شده درآبجوش یک قاشق چايخوری ( هفت ميليليتر)
نمک و فلفلبه اندازه نیاز
آرد نصف پيمانه (پنجاه و دو گرم)
زردچوبه یک قاشق چايخوري (سه گرم)
روش پخت ماهی با سس خردل
ماهي را پس از پاک کردن، شستن و خشک کردن به قطعات يکدست برش دهيد. براي تهيهي سس در ظرفي سس خردل، آبليمو، روغن زيتون، زعفران و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد تا به صورت سس درآيد و در ظرف ديگري آرد و زردچوبه را با هم مخلوط کنيد. قطعات ماهي را به سس آغشته کرده و سپس آن را در مخلوط آرد و زردچوبه بغلطانيد و آنها را در روغن داغ سرخ کنيد.
نکته:
ميتوانيد ماهي را از چند ساعت قبل پخت در سس بخوابانید سپس در يخچال گذاشته بعد در موقع سرخ شدن در مخلوط آرد زده و سرخ کنيد.