مواد لازم برای درست کردن قارچ شکم پر برای چهار نفر
قارچ بزرگ : هشت عدد
قرص عصاره مرغ : نصف قرص
آبجوش : دو سوم پیمانه
ریحان خرد شده : دو قاشق سوپخوری
مغز نان فانتزی : ۱ پیمانه
هویج : تعدادی ( نگینی خرد شود )
كدوی سبز : تعدادی ( نگینی خرد شود )
پیازچه : چند عدد ( ریز خرد شود )
كرفس : ۱ ساقه ( ریز خرد شود )
طرز تهیه قارچ شکم پر
پایههای قارچها را بعد از جدا كردن به صورت نگینی خرد نمایید
بعد روغن زیتون را در ظرفی بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز داغ كنید.
بعد از آن، قارچ را همراه هویج، كرفس ،كدو و پیازچه در روغن بریزید و به مدت پنج دقیقه این مخلوط را تفت دهید.
بعد روغن زیتون را در ظرفی بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز داغ كنید.
بعد از آن، قارچ را همراه هویج، كرفس ،كدو و پیازچه در روغن بریزید و به مدت پنج دقیقه این مخلوط را تفت دهید.
مغز نان، ریحان خرد شده و رب گوجهفرنگی را همراه نمك و فلفل به مخلوط خود اضافه نمایید و یكی دو دقیقه تفت دهید.
بعد از آن قارچها را در ظرف گود مخصوص فر بگزارید و داخل هر كدام را با مقداری از مخلوط سبزیجات پر نمایید و در آخر سطح سبزیجات را با مقداری پنیر رنده شده بپوشانید.
بعد از آن قارچها را در ظرف گود مخصوص فر بگزارید و داخل هر كدام را با مقداری از مخلوط سبزیجات پر نمایید و در آخر سطح سبزیجات را با مقداری پنیر رنده شده بپوشانید.
آب و قرص عصاره مرغ را با هم در ظرفی مخلوط نمایید و روی قارچها بریزید.
حالا ظرف را داخل فر كه از پانزده دقیق قبل روی دویست و بیست درجه سانتیگراد یا چهار صد و بیست و پنج درجه فارنهایت یا شماره هفت گرم كرده بودید، به مدت بیست دقیقه حرارت دهید تا قارچها بپزد و پنیر روی آنها نیز آب شود.
حالا ظرف را داخل فر كه از پانزده دقیق قبل روی دویست و بیست درجه سانتیگراد یا چهار صد و بیست و پنج درجه فارنهایت یا شماره هفت گرم كرده بودید، به مدت بیست دقیقه حرارت دهید تا قارچها بپزد و پنیر روی آنها نیز آب شود.
دقت کنید برای تهیه این غذا باید از قارچ های بزرگ استفاده کنید