مواد لازم برای درست کردن خوراک پاپریکا و پنیر :
ريحان – چند برگ
زيتون سبز (حلقهشده) ده عدد ( صد گرم)
گوجهفرنگي (تزئيني)هشت عدد (هشتاد گرم)
پنير موزارلا (تازه محلي) صد گرم
نمک و فلفلسياه(نيمکوب) به اندازه نیاز
آبنارنج/ دو قاشق سوپخوري (بیست و هشت ميليليتر)
روغن زيتون به اندازه نیاز
پيازکوچک (حلقهشده) دو عدد ( صدوپنجاه گرم)
فلفل دلمهاي سبز، قرمز و زرد (حلقهشده) از هر کدام یک عدد (جمعا” سی صد گرم)
کدو خورشی (حلقهشده)/ سه عدد (چهارصدو بیست گرم)
روش تهيه خوراک پاپریکا و پنیر :
همه سبزيجات را به جز ريحان و گوجهفرنگي ره به صورت جداگانه در مقداري روغن زيتون تفت دهيد. آبنارنج ، نمک و فلفل را هم اضافه نمایید . همه مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر بريزيد. پنير را نيز به قطعات باريک برش زده به همراه گوجهفرنگي ، زيتون و ريحان روي خوراک بريزيد و روي آن مقداري فلفل سياه نيمکوب بپاشيد.
جایگزین:
ميتوانيد به جاي پياز از پيازچه هم استفاده نمایید .
به جاي آبنارنج ميتوانيد مقداري آبليموترش اضافه نمایید .
نکته:
توجه داشته باشيد ، سبزيجات را به حدي تفت دهيد تا تردي خود را از دست ندهند.