خانه / آشپزی / غذای گیاهی : خوراک پاپریکا و پنیر

غذای گیاهی : خوراک پاپریکا و پنیر

1

 

مواد لازم برای درست کردن خوراک پاپریکا و پنیر :

ريحان  چند برگ

زيتون سبز (حلقه‌شده) ده عدد ( صد گرم)

گوجه‌فرنگي (تزئيني)هشت عدد (هشتاد گرم)

پنير موزارلا (تازه ‌محلي) صد  گرم

نمک و فلفل‌سياه(نيم‌کوب) به اندازه نیاز 

آب‌نارنج/ دو قاشق سوپخوري (بیست و هشت ميلي‌ليتر)

روغن زيتون به اندازه نیاز 

پيازکوچک (حلقه‌شده) دو عدد ( صدوپنجاه گرم)

فلفل‌ دلمه‌اي‌ سبز، قرمز و‌ زرد (حلقه‌شده)  از هر کدام یک عدد (جمعا” سی صد گرم)

 کدو خورشی (حلقه‌شده)/ سه عدد (چهارصدو بیست گرم)

 روش تهيه خوراک پاپریکا و پنیر :
همه سبزيجات را به جز ريحان و گوجه‌فرنگي ره به صورت جداگانه در مقداري روغن زيتون تفت دهيد. آب‌نارنج ، نمک و فلفل را هم اضافه نمایید . همه مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر بريزيد. پنير را نيز به قطعات باريک برش زده به همراه گوجه‌فرنگي ، زيتون و ريحان روي خوراک بريزيد و روي آن مقداري فلفل سياه نيم‌کوب بپاشيد.

 جایگزین:

  مي‌توانيد به جاي پياز از پيازچه هم استفاده نمایید .
به جاي آب‌نارنج مي‌توانيد مقداري آب‌ليموترش اضافه نمایید .

نکته:
توجه داشته باشيد ، سبزيجات را به حدي تفت دهيد تا تردي خود را از دست ندهند.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *