خانه / آشپزی / طرز تهیه گوشت در حلقه آناناس

طرز تهیه گوشت در حلقه آناناس

52210_366

مواد لازم برای تهیه گوشت در حلقه آناناس

فلفل سیاه : به اندازه نیاز

گشنیز تازه خرد شده : دو قاشق غذاخوری

فلفل تند قرمز : یک عدد

کمپوت آناناس حلقه ای : یک عدد

بادام زمینی بو داده : سه قاشق غذاخوری

سوسیس گوشت : دویست و پنجاه گرم

روغن : یک قاشق غذاخوری

تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری

سیر : پتج حبه

طرز تهیه گوشت در حلقه آناناس

مرحله ۱ – سیر را پوست گرفته و له کنید.

مرحله ۲ – تخم گشنیز را پودر کنید.

مرحله ۳ – ماهیتابه ای را روی حرارت ملایم قرار داده، روغن را بریزید و به ترتیب سیر، تخم گشنیز، سوسیس ریز شده، بادام زمینی خرد شده، فلفل قرمز خرد شده بدون تخم، فلفل سیاه و گشنیز تازه خرد شده را اضافه کنید.

مرحله ۴ – مواد را با یکدیگر تفت داده تا مواد پخته و کمی خشک شوند.

مرحله ۵ – حلقه های آناناس را در ظرف مورد نظر گذاشته و روی آنها را از مخلوط آماده شده ریخته و سرو کنید.

نکته

این غذایی که درست کرده اید برای چهار نفر است اگر  بخواهید برای یک نفر سرو کنید برای هر نفر د. حلقه آناناس استفاده کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *