مواد لازم برای تهیه گوشت در حلقه آناناس
فلفل سیاه : به اندازه نیاز
گشنیز تازه خرد شده : دو قاشق غذاخوری
فلفل تند قرمز : یک عدد
کمپوت آناناس حلقه ای : یک عدد
بادام زمینی بو داده : سه قاشق غذاخوری
سوسیس گوشت : دویست و پنجاه گرم
روغن : یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری
سیر : پتج حبه
طرز تهیه گوشت در حلقه آناناس
مرحله ۱ – سیر را پوست گرفته و له کنید.
مرحله ۲ – تخم گشنیز را پودر کنید.
مرحله ۳ – ماهیتابه ای را روی حرارت ملایم قرار داده، روغن را بریزید و به ترتیب سیر، تخم گشنیز، سوسیس ریز شده، بادام زمینی خرد شده، فلفل قرمز خرد شده بدون تخم، فلفل سیاه و گشنیز تازه خرد شده را اضافه کنید.
مرحله ۴ – مواد را با یکدیگر تفت داده تا مواد پخته و کمی خشک شوند.
مرحله ۵ – حلقه های آناناس را در ظرف مورد نظر گذاشته و روی آنها را از مخلوط آماده شده ریخته و سرو کنید.
نکته
این غذایی که درست کرده اید برای چهار نفر است اگر بخواهید برای یک نفر سرو کنید برای هر نفر د. حلقه آناناس استفاده کنید .