خانه / آشپزی / طرز تهیه گاتا با گیلاس و شکلات

طرز تهیه گاتا با گیلاس و شکلات

eedcfa722a060fd11ab585b53819eef5

مواد لازم برای تهیه گاتا با گیلاس و شکلات

    مقدارى کاکائوى رنده شده براى روى کیک

    سیصد و پنجاه گرم گیلاس تازه هسته گرفته یا کمپوت گیلاس

    سیصد میلى لیتر خامه زده شده

    پانزده گرم پودر کاکائو

    هفتاد و پنج گرم آرد سفید

    صد گرم پودر قند

   سه عدد تخم مرغ

طرز تهیه گاتا با گیلاس و شکلات

تخم مرغ ها را با پودر قند مخلوط نمایید و ظرف محتوى این مخلوط را بر روى ظرف دیگرى که آب جوش در آن قرار دارد بگذارید و هم بزنید یا غلیظ شود. آرد و پودر کاکائو را در آن الک و مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب گردى به قطر ۲۰ سانتى متر که قبلاً چرب کرده اید بریزید و به مدت حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید. سپس از فر بیرون آورده و از قالب خارج کنید و روى شبکه سیمى سرد کنید.

روى کیک را با خامه زده شده بپوشانید و روى دیواره هاى آن شکلات رنده شده بپاشید به طورى که لایه اى از رنده شکلات، دیواره کیک را بپوشاند. گیلاس ها را روى کیک بچینید و دور آنها را با گل خامه که به وسیله قیف خامه درست مى کنید تزئین کنید. کمى رنده شکلات روى گل خامه ها بپاشید و کیک را سرو کنید.

نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *