مواد لازم برای تهیه گاتا با گیلاس و شکلات
مقدارى کاکائوى رنده شده براى روى کیک
سیصد و پنجاه گرم گیلاس تازه هسته گرفته یا کمپوت گیلاس
سیصد میلى لیتر خامه زده شده
پانزده گرم پودر کاکائو
هفتاد و پنج گرم آرد سفید
صد گرم پودر قند
سه عدد تخم مرغ
طرز تهیه گاتا با گیلاس و شکلات
تخم مرغ ها را با پودر قند مخلوط نمایید و ظرف محتوى این مخلوط را بر روى ظرف دیگرى که آب جوش در آن قرار دارد بگذارید و هم بزنید یا غلیظ شود. آرد و پودر کاکائو را در آن الک و مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب گردى به قطر ۲۰ سانتى متر که قبلاً چرب کرده اید بریزید و به مدت حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید. سپس از فر بیرون آورده و از قالب خارج کنید و روى شبکه سیمى سرد کنید.
روى کیک را با خامه زده شده بپوشانید و روى دیواره هاى آن شکلات رنده شده بپاشید به طورى که لایه اى از رنده شکلات، دیواره کیک را بپوشاند. گیلاس ها را روى کیک بچینید و دور آنها را با گل خامه که به وسیله قیف خامه درست مى کنید تزئین کنید. کمى رنده شکلات روى گل خامه ها بپاشید و کیک را سرو کنید.
نوش جان