خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک کالباس

طرز تهیه کیک کالباس

fo1341

مواد لازم برای تهیه کیک کالباس

زرده تخم‌مرغ     ۱ عدد

بيكينگ‌پودر     ۱ قاشق مرباخوري

روغن‌زيتون     پنجاه گرم

كره يا مارگارين      دویست و پنجاه گرم

  نمك      به اندازه نیاز

كالباس      دویست و پنجاه گرم

تخم‌مرغ      دوازده عدد

 آردسفيد      ۱ كيلوگرم

طرز تهیه کیک کالباس

آرد، بيكينگ‌پودر و کمی نمك را با هم قاطی كنيد. بعد تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغن‌زيتون را كم‌كم به آن اضاف کنید . اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه نمایید ، آن‌گاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت ۲  ساعت در جاي گرم بگزارید . كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب کنید و خمير را به صورت لايه‌اي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخم‌مرغ زده شده را با قلم‌مو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرم‌شده با حرارت صد و هشتاد درجه سانتي‌گراد به مدت شصت دقیقه بگزارید . اين غذا مثل كيك است اما شيرين نیست .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *