مواد لازم برای تهیه کیک لبو برای دوازده نفر
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
آرد معمولی دو پیمانه (۳۰۰ گرم)
کشمش بی دانه ۱ پیمانه (صد و پنجاه گرم)
تخم مرغ چهار عدد
پودر شکر ۱ پیمانه
رنده پوست لیمو سه قاشق چایخوری
کره ی نرم دویست و پنجاه گرم
لبوی تازه سه عدد کوچک (دویست و پنجاه گرم)
طرز تهیه کیک لبو
دمای فر را روی د و هفتاد و پنج درجه سانتی گراد بگزارید و یک قالب گرد بیست سانتی متری را چرب نمایید . کف و دیواره های آن را کاغذ روغنی بیندازید. پوست لبو ها را خیلی نازک بگیرید و با رنده درشت رنده بزنید . در یک کاسه کره، پوست لیمو و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ شود و سبک شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و به اندازه ای که مواد فقط با هم ترکیب شود هم بزنید. در این مرحله بقیه مواد را هم اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را داخل قالب آماده بریزید. کیک را حدود شصت و پنج تا هفتاد دقیقه در فر آماده بپزید. بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید که کیک حدود ده دقیقه داخل قالب سرد شود. در صورت تمایل روی کیک را با پودر قند و لبوی پخته شده ی قالب زده تزیین کنید.
نکته:
این دستور چهارصد گرم کربوهیدرات، شصت گرم پروتئین، دویست و هفتاد گرم چربی و چهارهزار و دویست و هفتاد کیلو کالری انرژی دارد.