خانه / آشپزی / طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل

طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل

fo1334

مواد لازم برای تهیه کسادیا مرغ و فلفل

ریحان تازه یا گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن) ۳ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (۱ عدد گوجه فرنگی ریز) مصف پیمانه

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

تورتیلا شش عدد

پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید) یک و نیم  پیمانه

فلفل قرمز چیلی یک عدد

فلفل سبز دو عدد

سینه مرغ بدون پوست و استخوان نیم کیلو

طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل

۱. مرغ را رشته رشته خرد کنید و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
۲. تخم های فلفل ها را بیرون بیاورید  و آنها را باریک برش دهید.
۳. روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود ده دقیقه تفت دهید تا وقتی که سبزیجات کمی نرم شوند.
۴. کمی از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر بگزارید تا وقتی که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود ده دقیقه وقت نیاز دارد.
۵. برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف کنید و با سس سالسا تزئین نمایید .

این غذای ساده از کشور مکزیک است اما در بیشتر کشور های دنیا طرفدار دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *