طرز تهیه کباب ترش شمالی
آب :: نصف پیمانه پلو پزی
روغن یا كره :: نصف قاشق غذا خوری
نمك و فلفل :: به اندازه نیاز
گردوی چرخ شده صد گرم
رب انار ترش :: یک قاشق غذا خوری
چوچاق (شیشاق) یک قاشق غذا سوپ خوری
گوجه فرنگی چهار عدد
پیاز درشت یک عدد
گوشت راسته كبابی پانصد گرم
طرز تهیه کباب ترش شمالی
اول گوشت را به وسیله گوشت كوب میكوبیم تا كاملا” نازك و خرد شود بعد پیاز را رنده بزنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و نمك و ف رب انار و لفل مخلوط میكنیم . حالا میتوانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله اجاق را كم میكنیم و مخلوط را در روغن و آب میگذاریم تا گوشت بپزد . بعد گوجه ها را كبابی و یا سرخ میكنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف میچنیم .
این غذا از غداهای محبوب گیلان و شمال است پیشنهاد میکنیم امتحان کنید