مواد لازم برای تهیه کباب برزیلی برای ۴ نفر
نمک: به اندازه نیاز
فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری
سماق قرمز: دو قاشق غذاخوری
سیر: چهار حبه، ساطوری شده
روغن مایع: یکچهارم پیمانه
فیله گوساله: هشت صد گرم، خرد کرده
طرز تهیه کباب برزیلی
۱- سیر، روغن و ادویهجات را با هم قاطی کنید. تباید خمیری قرمز رنگ درست شود . تکههای گوشت را حداقل دو ساعت در این مایه بخوابانید تا طعم بگیرد.
۲- تکههای فیله را به سیخ بزنید و روی منقل کباب کنید. توجه داشته باشید که گوشت باید خیلی نرم باشد تا زود بپزد و سماق روی آن نسوزد.
نکات:
برای اینکه کباب شما بیشتر قرمز شود ، میتوانید کمی پاپریکا به مایه اضافه نمایید . البته پاپریکای ایرانی بیشتر از آنکه به کباب رنگ دهد آن را خشک می نماید . اگر یک بسته کوچک پاپریکای خارجی تهیه نمایید ، تا مدتها برایتان قابل استفاده است.
یکی از بهترین نرمکنندههای طبیعی، انجیر کال است که در گیلان استفاده میشود. بسیاری از گیلکها انجیر کال را در فریزر نگه میدارند و در طول سال آن را مانند کیوی به گوشت اضافه میکنند.
این نوع کباب غذای محلی برزیلی ها است که در کشور های مختلف پخت می شود و طمع خیلی خوبی هم دارد