مواد لازم برای تهیه کاناپس قارچ
پنیر پیتزای رنده شده به اندازه نیاز
نمک، فلفل و نان تست به اندازه نیاز
شیر یک و نیم پیمانه
آرد ۲ قاشق سوپخوری
قارچ نیم کیلو
پیازچه صد گرم
کره پنجاه گرم
گشنیز پنجاه گرم
طرز تهیه کاناپس قارچ
* کره را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگزاریم تا آب شود.
* پیازچه را خرد کرده و با کره کمی تفت میدهیم.
* قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود.
* آرد را افزوده و هم میزنیم.
* شیر را اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود.
* نمک و فلفل را افزوده و در انتها گشنیز خردشده را میریزیم و هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.
* روی هر نان تست ۱ قاشق غذاخوری از مایه بریزید و کاملاً پخش میکنیم و کمی پنیر پیتزا هم بریزیم و آن را در فر از قبل روشن شده باشد با حرارت صد و هشتاد درجه سانتیگراد بگزاریم تا پنیر آب و روی آن طلایی شود.