خانه / آشپزی / طرز تهیه کاتلیس

طرز تهیه کاتلیس

fo906

مواد لازم برای تهیه کاتلیس

ليموترش تازه یک عدد

تخم‌مرغ یک عدد

پودر زيره سبز ۲ قاشق مرباخوری

سيب‌زميني یک كيلو

فلفل سبز سه تا چهار عدد

زردچوبه و زنجفيل به دلخواه گشنيز خرد شده ۱ استكان

نمك و فلفل سياه به اندازه نیاز

گوشت چرخ كرده پانصد گرم

سير دو تا سه حبه

پياز ۱ عدد

طرز تهیه کاتلیس

در مرحله اول پياز و سير را سرخ كنيد و  گوشت چرخ كرده را با انواع ادويه‌ها، نصف استكان گشنيز و فلفل سبز خرد شده، تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.

مواد را روی حرارت ملایم بگذاريد تا بپزد و جا بيافتد. سيب‌زميني را با آب و نمک بپزيد، سپس آنها را پوست كنده و رنده كنيد.

نمك، فلفل سياه،آب لیمو ترش ، بقيه گشنيز و كمي پودر زيره سبز به سيب‌زميني اضافه كنيد و آن را كاملاً ورز دهيد. از خمير سيب‌زميني گلوله‌اي به اندازه يك نارنگی برداريد و وسط آن را گود نمایید. با قاشق از مواد آماده گوشتي برداريد و ميان گلوله سيب‌زميني را پر كنيد و پس از بستن دهانه آن، گلوله سيب‌زميني را در كف دست گرد كنيد.

در یک ظرف ديگر تخم‌مرغي را بشكنيد و با چنگال آن را خوب هم بزنيد و كمي نمك و فلفل سياه هم به آن اضافه کنید . بعد كاتلیس های فرم داده را داخل مايه تخم‌مرغ غلط دهید و آنها را در روغن داغ سرخ كنيد. كاتلیس‌ها را در ظرف بچينيد و دور آن را با سبزيجات تزيين نمایید .

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *