مواد لازم برای تهیه ژامبون و تخم مرغ فنجانی
تخم مرغ : شش عدد
پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه
نان : شش تکه
ژامبون : شش تکه
طرز تهیه ژامبون و تخم مرغ فنجانی
دمای فر را روی حرارت چهارصد درجه فارنهایت بگزارید
داخل یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب نمایید .
داخل تابه بزرگی ژامبونها را به مدت سه تا پنج دقیقه حرارت داده که تا حدی، بپزد .بعد آنها را از داخل روغن بیرون بیاورید و روی کاغذ خشککن بگزارید
نانها را یا با استفاده از کیکبر به اندازه کف قالبها برش بزنید و آنها را داخل کف قالبها بگزارید .
تکههای ژامبون را به به شکل دیوار، دور نانها بپیچانید.
در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید.
روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخممرغ بشکنید.
قالب را داخل فر بگزارید و به مدت پانزده دقیقه یا تا حدی که ژامبونها ترد شده و تخممرغها بپزند، حرارت دهید.
بعد با یک چاقو دور دیواره هر قالب را آزاد کنید و آنها را بیرون آورید.
فلفل و نمک به آنها اضافه کنید و تا سرد نشده، ژامبون شما اماده شده است میل نمایید .