مواد لازم برای تهیه چای زنجبیل
در صورت تمایل می توانید از لیمو و عسل استفاده نمایید .
ریشه تازه زنجبیل پنج سانتیمتر
آب چهار فنجان
طرز تهیه چای زنجبیل
پوست زنجبیل را بکنید ( اگز بتراشید بهتر است ) و بعد آن را به شكل ورقه های بسیار نازك برش دهید، آب را در ظرفی مناسب بجوشانید و در اولین لحظات جوش آمدن آب ورقه های زنجبیل را به آن اضافه نمایید . در آن را بپوشانید ،آن را كم کنید و اجازه بدهید پانزده تا بیست دقیقه بماند ، بعد چای چای را صاف كنید برای اگر به چای عسل یا لیمو ترش اضاف کنید خوشمزه تر می شود . البته بهتر است اگر بخاطر سرماخوردگی یا آنفولانزا این چای رو نوش جان می کنید اگر شیرین نباشد اثر بهتری دارد