مواد لازم برای تهیه پای پرتقال با مرنگ
پودر شکر سی گرم
کره سرد صد و پانزده گرم
تخم مرغ یک عدد
مواد میانی:
تخم مرغ کمی زده شده چهار عدد
شکر دویست و سی گرم
کره صد و بیست و پنج گرم
آرد ذرت یک قاشق سوپخوری
آب پرتقال صد و هفتاد میلی لیتر
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه پای پرتقال با مرنگ
فر را با حرارت دویست درجه سانتیگراد بگزارید
قالب بیست در سی را چرب کنید طوری کاغذ بگزارید که دو سانتیمنتر از دیواره بالا بیاید.
آرد + شکر را در دستگاه غذا ساز بریزید و کمی مخلوط نمایید . کره را اضافه نمایید و مواد را هم بزنید تا به شکل خرده نان درست شود. تخم مرغ ها را اضافه نمایید و به زدن ادامه دهید تا مواد کاملا مخلوط و خمیر شود. خمیر آماده را در کف قالب پرس کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال بگزارید . بعد از استراحت داخل فر به مدت ربع ساعت یا تا وقتی که طلایی شود قرار دهید.
طرز تهیه مواد میانی : آب پرتقال + رنده پوست پرتقال ، آرد ذرت را روی حرارت بگزارید تا آرد ذرت حل شود . کره و شکر و تخم مرغ را اضافه کنید حرارت را کم کنید.به مدت پنج دقیقه یا زمانی که غلیظ شود هم بزنید.کرم را بعد از خنک شدن روی خمیر بریزید و به مدت بیست دقیقه در فر بپزید.
طرز تهیه مرنگ : سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم بگیرد. شکر را به کم کم اضافه کنید و بعد از هر ابر اضافه کردن خوب بزنید تا کرم سفید و غلیظی بدست بیاید . از مرنگ آماده روی مواد میانی بریزید و در فر به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه یا تا وقتی که طلایی شود بگزارید