در بین کیک های خوشمزه ای که تا بحال شنیده اید پای سیب کیکی بسیار خوشمزه میباشد که براحتی میتوان در منزل آن را تهیه کرد.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه پای سیب را به شما کاربران عزیز آموزش میدهیم.
طرز تهیه پای سیب
مواد لازم:
آرد سفيد ۲۲۵ گرم
كره ۱۲۵ گرم
زرده تخممرغ دو عدد
سيب زرد سه عدد
پودر قند يك قاشق مرباخوري
آب يخ سه قاشق مرباخوري
دارچين يك قاشق مرباخوري
كشمش ۱۰۰ گرم
شكر دو قاشق غذاخوري
زعفران آب كرده يك قاشق مرباخوري
رنگ خوراکی به میزان لازم
طرز تهیه در ادامه مطلب
آرد را در كاسهاي بزرگ الك میکنیم، كره را با چاقو روي آرد نگيني خرد کرده و به آرامي و با نوك انگشتان كره را به خورد آرد ميدهيم، تا دانههاي شني آرد و كره تشكيل شود، سپس آب و يك عدد زرده تخممرغ را اضافه كرده و مجددا با نوك انگشتان خمير را ورز ميدهيم، سپس آن را گرد كرده و يك ساعت در يخچال استراحت ميدهيم.
بعد از اين فاصله خمير را بين دو لايه كيسه پلاستيكي به كمك وردنه پهن ميكنيم. قالب مخصوص پاي را با برس چرب كرده و خمير را به آرامي داخل قالب قرار ميدهيم و از اطراف قالب اضافي خمير را ميگيريم. سيبها را خرد نموده با دارچين، شكر و كشمش مخلوط كرده و داخل پاي را با اين مواد پر ميكنيم. مجددا از دو كيسه پلاستيكي استفاده كرده و مابقي خمير را با وردنه باز ميكنيم و با يك لايه خمير ديگر روي مواد پاي را ميپوشانيم. براي رنگ قرمز روي سيب يك عدد زرده تخممرغ را با زعفران حل شده و رنگ خوراکی در آب و پودر قند مخلوط كرده و روي پاي را با اين مايه رومال ميكنيم، سپس پاي را به مدت ۳۰ دقيقه در فري كه از يك ربع قبل با دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد گرم كردهايم، قرار ميدهيم.