خانه / آشپزی / طرز تهیه پای اسپاگتی

طرز تهیه پای اسپاگتی

fo643

مواد لازم برای تهیه پای اسپاگتی

نمک و فلفل به مقدار نیاز

پودر ارگانو: ۱ قاشق چای‌خوری

گوشت قلقلی چرخ کرده: هشت تا ده  عدد

پنیر موزارلای رنده شده: ۱ و یک چهارم پیمانه

تخم مرغ: ۱ عدد

پنیر ریکوتا:‌ ۱ پیمانه

سس گوجه فرنگی : چهارصد گرم

اسپاگتی: دویست و پنجاه گرم

هویج بزرگ: دو عدد،‌پوست کنده و خرد شود

طرز تهیه پای اسپاگتی

• فر را از پیش روی ۳۵۰ درجه از پیش گرم کنید.

• در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت ۸ دقیقه بپزید.

• هویج را به مخلوط اضافه کرده و ۳- ۲ دقیقه دیگر آن را بجوشانید.

• مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه‌ای منتقل کنید.

• سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.

• تخم‌مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت ۳۰- ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که رویه آن قهوه‌ای شود حرارت دهید.
• پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش،‌ ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

این غذا ربغ ساعته آماده می شود و نیم ساعته هم میپزد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *