مواد لازم برای تهیه ویفر توت فرنگی یخی
بیسکوئیت یا نان ویفر بستنی به تعداد نیاز
توت فرنگی (نگینی خردشده) صد گرم
بستنی وانیلی (نرم شده) نیم لیتر
ماست توت فرنگی پنجاه گرم)
شکر هفتاد و پنج گرم
توت فرنگی (پوره شده) دویست گرم
ژلاتین سه ورق (شش گرم)
طرز تهیه ویفر توت فرنگی یخی
ورق های ژلاتین را در کمی آب سرد نمایید کنید و ۲ تا ۳ دقیقه بماند تا نرم شود. در این فاصله توت فرنگی پوره شده و شکر را روی اجاق بگزارید هم بزنید تا شکر حل شود، بلافاصله از روی اجاق بردارید و ورق های ژلاتین نرم شده را به آن اضافه نمایید ، هم زده تا ژلاتین نیز حل شود. پس از سرد شدن، ماست توت فرنگی، بستنی نرم شده و توت فرنگی را اضافه و مخلوط نمایید و در یک قالب مستطیل کم عمق که کف و دیواره های آن را محافظ پلاستیکی کشیده اید بریزید و به مدت ۷ تا ۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا بسته شود. بعد از بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید و یک ویفر را به عنوان الگو روی آن بگزارید و برش دهید . هر تکه از مخلوط یخ زده را وسط دو ویفر بگزارید و سرو نمایید