خانه / آشپزی / طرز تهیه والک پلو

طرز تهیه والک پلو

valak-polo

مواد لازم برای تهیه والک پلو

نمک به اندازه نیاز

روغن به اندازه نیاز

برنج چهار پیمانه
والک نیم کیلو

اول برنج را خوب بشویید و خیس نمایید .والک ها را هم بشویید و باید درشت خرد نمایید . می توانید والک ها را با قیچی مخصوص آشپزخانه هم خرد نمایید .بهتر است این پلو را به صورت دمی بپزید ، چون سبزی والک کمی ضخیم تر از سبزی های دیگر می باشد و نیاز است که بیشتر بپزد.
برنج و والک را همراه نمک، روغن و مقدار لازم آب داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط نمایید . بعد قابلمه مواد را روی شعله بگذارید و اول شعله اجاق را زیاد کنید وقتی آب برنج تقریباً تمام شد شعله گاز را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا دم بکشد.

این پلو را می توانید همراه با گوشت مغز ران گوسفند بپزید یا با مرغ سرو کنید.

می توانید برای بهتر شدن طعم وعطر این پلو از مقداری ساقه سبز سیر تازه یا خود سیر استفاده کنید.

*والک یک نوع سبزی کوهی می باشد که در فصل بهار می روید در کوه های البرز به فراوانی موجود است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *