خانه / آشپزی / طرز تهیه هات داگ مارپیچی

طرز تهیه هات داگ مارپیچی

18

مواد لازم برای تهیه هات داگ مارپیچی

نمك   ۱ قاشق چايخوري

شكر      نصف قاشق سوپخوري

تخممرغ      ۲ عدد

روغن جامد    شصت گرم

شير ولرم       نصف پيمانه

مايه خمير         نصف قاشق سوپخوري

آرد          به اندازه نیاز

هات داگ         ۶ عدد

طرز تهیه هات داگ مارپیچی

شير را با شكر و مايه خمير قاطی کنید و ده دقيقه صبر مي كنيم تا مايه خمير فعال شود. در كاسه‌اي تخم مرغ، نمك و روغن را با چنگال بزنید تا مخلوط شوند، بعد مايه خمير را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم، حالا كم كم آرد را افزوده تا خميري حاصل شود كه به دست نچسبد. روي خمير را پوشانده و در جاي گرم چهل و پنج دقيقه استراحت مي دهيم. فر را با حرارت صد و هشتاد درجه سانتي گراد روشن کنید و سيني فر را چرب کنیم . خمير را روي سطح آرد پاشي شده با وردنه به قطر نيم سانتي متر باز کنیم و از آن نوارهاي باريكي مي‌بريم. نوارها را روي‌ هات‌داگ‌ها پيچيده و سر و دم آن را با قيچي برش دهید  تيز شود. از فلفل دلمه اي قرمز و ميخك براي زبان و چشم هاي مارهااستفاده كرده و آنها را براي بیست دقيقه در فر مي‌پزيم تا روي آنها طلايي شود.

این هات داگ را می توانید برای کودکتان درست کنید نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *