مواد لازم برای تهیه نان گردویی پنیری
گردو : به اندازه نیاز
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
تخم مرغ : یک عدد
پنیر خامه ای : شصت گرم
کره نرم : شصت گرم
طرز تهیه نان گردویی پنیری
اول دمای فر را روی دمای صدوهشتاد درجه سانتی گراد یا سیصد و شصت درجه فارنهایت گرم نمایید .
کره و پنیر و تخم مرغ را کمی با همزن بزنید تا یکنواخت شود.
نمک و فلفل را نیز در این مرحله اضاف کنید .
آرد و بکینگ پودر را با هم در مایه گفته شده ، الک نمایید و خمیر صاف و یکدستی بدرست کنید (توجه کنید زیاد ورز ندهید).
از خمیر به اندازه گردو بردارید و خمیر را به صورت یک نوار بلند باز کنید ، از یک سمت یک تکه گردو سر نوار بچسبانید و به صورت حلزونی بپیچانید.
برای مدل گیس دو نوار هم اندازه درست کنید و به صورت ضربدری بپیچانید و سطح آن را مغز گردو بچسبانید.
نان ها را در سینی فر قرار دهید و به مدت بیست دقیقه در فر بگزارید تا شیرینی شما پخته شود نوش جان