مواد لازم برای تهیه نان و توپک پنیری
پنیر سفید فتا : صد گرم
پنیر خامه ای : صد گرم
طرز تهیه نان و توپک پنیری
برای درست کردن پیالهها از نان، به اندازه ۱ نارنگی از خمیر بردارید و دور تا دور قالب بچسبانید تا شكل قالب دیست شود .
بعد در فر صد و هشتاد درجه سانتیگراد به مدت نود دقیقه بگزارید .
بعد در فر صد و هشتاد درجه سانتیگراد به مدت نود دقیقه بگزارید .
پنیرها را با هم مخلوط کنید و با چنگال له کنید و سبزی را هم اضافه نمایید .
دست را با روغن چرب کنید از پنیر به اندازه گردو بردارید و در دست به شكل توپ درست کنید بعد در مغزهای آسیابشده بغلتانید.
دست را با روغن چرب کنید از پنیر به اندازه گردو بردارید و در دست به شكل توپ درست کنید بعد در مغزهای آسیابشده بغلتانید.
نان شما آماده شده است نوش جان