مرغ را به شیوه های گونا گون می توان پخت و طعم دار کرد در این جا به آموزش پخت مرغ – پخت مرغ به شیوه تنوری را بیان می کنیم .
برای تنوری كردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم كنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید.
زمان تهیه: ۱۰ دقیقه بهعلاوه ۶۰- ۳۰ دقیقه زمان خواباندن آن
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر
ماست كم چرب | صد و پنجاه گرم |
سیر | دو حبه، كوبیده شود |
زیره سبز | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ چهارم قاشق چایخوری |
رنگ خوراكی قرمز | ۲ قطره |
سینه مرغ | چهار عدد |
برای سس نعنا:
نعنای كاملا خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر خرد شده | ۱ حبه كوچك |
خیار كوچك | ۱ عدد، به صورت مكعبی و ریز خرد شود |
ماست كم چرب | صد و پنجاه گرم |
لیمو ترش تازه | ۱عدد |
نمك و فلفل | به اندازه نیاز |
روغن | مقداری |
طرز تهیه:
• درون یك كاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراكی و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید.
• سینههای تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت ۶۰- ۳۰ دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یك بار آنها را برگردانید.
برای تهیه سس:
نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط كن خوب با هم مخلوط كنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و كمی دیگر آنها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، درون یخچال قرار دهید.
• سینههای مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید.
• مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵ – ۳۰ دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب كنید.
• مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل كنید.
با آموزش های دیگر پخت مرغ ما را در این سایت همراهی کنید .