مواد لازم برای تهیه مرغ ترش برای ۴ نفر
آبغوره و روغن : به اندازه نیاز
مرغ : ۱ عدد
سبزی محلی: ( گشنیز ، جعفری ، خلیواش)
طرز تهیه مرغ ترش
اول مرغ را بپزیم و بعد کمی تفت دهیم ، سبزی را هم سرخ کنیم ، بعد مرغ و سبزی را در مقداری آب بریزیم و روی گاز بگذاریم… به آن کمی روغن و آبغوره اضافه نماییم ، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو ، تخممرغها را به آن اضافه کنیم و بعد از چند دقیقه ، غذا را از روی گاز برداریم و سرو میکنیم.
غذای شما آماده شده است مرغ ترش غذای محلی شمال ایران است