خانه / آشپزی / طرز تهیه مرغ ترش

طرز تهیه مرغ ترش

1

مواد لازم برای تهیه مرغ ترش برای ۴ نفر

آب‌غوره و روغن : به اندازه نیاز

تخم‌ مرغ : ۳ عدد

مرغ : ۱ عدد

سبزی محلی: ( گشنیز ، جعفری ، خلی‌واش)

طرز تهیه مرغ ترش

اول مرغ را بپزیم و بعد کمی تفت دهیم ، سبزی را هم سرخ کنیم ، بعد مرغ و سبزی را در مقداری آب بریزیم و روی گاز بگذاریم… به آن کمی روغن و آ‌ب‌غوره اضافه نماییم ، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو ، تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنیم و بعد از چند دقیقه ، غذا را از روی گاز برداریم و سرو می‌‌کنیم.

غذای شما آماده شده است مرغ ترش غذای محلی شمال ایران است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *