مواد لازم برای تهیه مرغ با کرم ترخون و سبزیجات
اگر ترخون خشک بود یک قاشق غذاخوری
ترخون و جعفری برای تزئین
نمک و فلفل به اندازه نیاز
جعفری تازه خرد شده مقداری
ترخون تازه یک چهارم پیمانه، خرد شده
سس سفید یک پیمانه، رقیق
آب مرغ یک پیمانه
قارچ دویست گرم، ورقه شده
سیر یک تا دو حبه، ریز یا رنده شده
پیاز یک عدد، خرد شده
سینه مرغ چهار عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه مرغ با کرم ترخون و سبزیجات
مرحله اول – روغن را در ماهی تابه بریزید و سینههای بدون پوست مرغ را اضاف کنید ، روی شعله متوسط برای ده دقیقه یا بیشتر بگزارید تا هر دو طرف مرغها طلایی شوند.
مرحله دوم – شعله را کم کنید و ده دقیقه دیگر به مرغها زمان پخت دهید، بعد آنها را از تابه بیرون بیاورید .
مرحله سوم – پیاز و سیر را در تابه بریزید و تفت دهید تا نرم شوند ولی رنگ آنها قهوه ای نشود.
مرحله چهارم- قارچها را به مخلوط پیاز اضاف کنید و برای دو دقیقه تفت دهید، بعد مرغها را همراه با آب مرغ اضاف کنید و برای ده دقیقه بپزید.
مرحله پنجم – سبزیجات و سس سفید، نمک و فلفل را به مخلوط اضاف کنید و در صورت نیاز مقداری آب مرغ دیگر اضافه نمایید ، اجازه دهید روی شعله ملایم مرغها پخته و آب مرغ نسبتاً غلیظ شود، بعد در ظرف مورد نظر بکشید و با سبزی تازه تزئین کنید. نوش جانتان باشد