گریپفروت (انگلیسی: grapefruit) میوهای از خانواده مرکبات با پوست زردرنگ و مزه ترش مایل به تلخی است. گریپفروت احتمالاً از پیوند پرتقال و دارابی به دست آمده است.نوع سرخ و صورتی آن آنتیاکسیدان مفیدی به نام لیکوپن در خود دارند. کاهش کلسترول، کمک به متابولیسم بدن برای سوزاندن چربیهای اضافی، جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و اثر بازدارنده در سرطان پروستات و روده بزرگ با توجه به خصوصیات آنتیاکسیدانی قوی و همینطور وجود فلاونوئیدی به نام نارژینین، از دیگر خواص این میوه است. گریپ فروت را براساس رنگ گوشت آن به سه دسته سفید، صورتی و سرخ تقسیم میکنند.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه مربای این میوه بسیار مفیدرا برای شما عزیزان آموزش میدهیم.
مواد لازم
شكر ۱ كيلو و گريپ فوروت ۱ كيلو
طرز تهیه
سعي كنيد گريپ فوروت پوستش سالم و بدون لك باشد و هر گريپ فوروت را به چهار قسمت تقسيم مي كنيد بعد از جدا كردن پوست گريپ فوروت به سليقه هر شخص قالب بزنيد و چون پوست گريپ فوروت تلخ مي باشد جهت گرفتن تلخي آن را بايد روي پوست را با رنده آشپزخانه شماره ۲ رنده كنيم تا جائي كه به سفيد لايه داخلي برسد. بعداً به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد خيس نگه مي داريم و بعداً تقريباً به تعداد ۳ يا ۵ بار تلخي آن را با جوشاندن ملايم آن را مي گيريم. بعداً شهد شكر كه ۲ پيمانه آب و يك پيمانه شكر آماده مي كنيم و سپس گريپ فوروت تلخي گرفته و آب آن را كلاً بگيريد بعداً در شهد مي ريزيد و به مدت ۲۰ دقيقه قوام بيايد و در آخر كار يك دو قطره از آب گريپ فوروت به آن اضافه كنيد.