مربای زنجبیل سودمند است و واقعا از بی نظیرترین چیزهاست که مقوی معده است و رطوبتها را از معده برطرف میکند. همچنین، لاغر هم می کند یعنی اگر یک قاشق از مربای زنجبیل را بعد از غذا مصرف شود, بسیار خوب است. در ادامه مطلب زیر برای شما کاربران عزیز طرز تهیه مربای زنجبیلی را آموزش میدهیم.
مواد لازم :
پرتقال | ۲ عدد |
آب | ۳ پیمانه |
شکر | ۲/۱ و ۳ پیمانه |
زنجبیل تازه | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
پرتقال را برش داده و آب را به آن افزوده و کمی بجوشانید تا پرتغال نرم شود . سپس شکر و زنجبیل رنده شده را افزوده و هم بزنید تا شکر حل شود و بعد حرارت را زیاد کرده و حدودا ۳۰ دقیقه بجوشانید تا مربا قوام بیاید.