خانه / آشپزی / ترشی و مربا / طرز تهیه مربای زنجبیلی

طرز تهیه مربای زنجبیلی

21مربای زنجبیل سودمند است و واقعا از بی نظیرترین چیزهاست که مقوی معده است و رطوبت‌ها را از معده برطرف می‌کند. همچنین، لاغر هم می کند یعنی اگر یک قاشق از مربای زنجبیل را بعد از غذا مصرف شود, بسیار خوب است. در ادامه مطلب زیر برای شما کاربران عزیز طرز تهیه مربای زنجبیلی را آموزش میدهیم.

مواد لازم :

 

پرتقال ۲ عدد
آب ۳ پیمانه
شکر ۲/۱ و ۳ پیمانه
زنجبیل تازه ۱ قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه :

 

پرتقال را برش داده و آب را به آن افزوده و کمی بجوشانید تا پرتغال نرم شود . سپس شکر و زنجبیل رنده شده را افزوده و هم بزنید تا شکر حل شود و بعد حرارت را زیاد کرده و حدودا ۳۰ دقیقه بجوشانید تا مربا قوام بیاید.

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی انبه زعفرانی

      این ترشی بندری در جنوب ایران خیلی محبوبه و در استان های ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *