انجیر یکی از میوه های مورد علاقه ما ایرانی هاست و آن را به صورت های گوناگون مصرف میکنیم.اما مربای آن بسیار خوشمزه میباشد که طرز تهیه آن را در متن زیر آموزش داده ایم.
انجیر سفت
شکر
هل
مقداری آبلیمو
برای این مرباانجیر سفت وبدون شکاف انتخاب کنید. انجیررا۱شبانه روزدرزلال آب آهک بخوابانید، سپس آب بکشید و۱شبانه روزدرآب ساده بگذارید و۳ – ۴ بارآب آن راتازه کنید. سپس انجیررابشویید ودردیگ بریزید، شکرراروی انجیربپاشید وبگذارید۱شب درجای خنک بماند.
نیم لیترآب دربادیه بریزید وانجیررادانه دانه درآن بگذارید تاشکرآن شسته شود. باقاشق سوراخ داربردارید وکناربگذارید. آب بادیه راباشکردردریگ بریزید، آب لیمووهل رااضافه کنیدو۱۰ – ۱۲ دقیقه روی آتش تیزبجوشانید. سپس انجیررادردیگ بگذارید وبجوشانیدتاشهد مرباقوام بیاید. سپس از روی شعله بردارید ودانه های هل راازمربادرآورید