مواد لازم برای تهیه ماش و قمری اصفهانی برای چهار نفر
کلم قمری دو عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه نیاز
پیاز متوسط دو عدد، خلالی و سرخ شده
برنج ۲/۱ استکان
سبزی شامل، تره، جعفری، شنبلیله و مرزه سیصد گرم
ماش یک لیوان
گوشت گوسفند دویست گرم
طرز تهیه ماش و قمری اصفهانی
مرحله اول – اول گوشت را که قبلا تمیز کرده اید و شسته اید با مقدار مناسبی آب روی شغله قرار دهید تا نیم پز شود.
مرحله دوم – ماش ها را جداگانه بپزید.
مرحله سوم – وقتی گوشت نیم پز شد، کلم قمری های رنده بزنید و اضافه کنید و اجازه دهید ده دقیقه با یکدیگر پخته شوند.
مرحله چهارم – سبزی ها را که قبلا پاک کرده اید همراه با برنج به مخلوط گوشت و قمری اضافه نمایید ، بیست دقیقه زمان پخت دهید.
مرحله پنجم – در آخر ماش های پخته شده را اضاف کنید و اجازه دهید غذا جا افتد تا وقتی که آب آن تمام شود، بعد با گوشت کوب آنرا بکوبید تا کش دار و یکنواخت شود.
مرحله ششم – ماش و قمری آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با پیاز داغ تزئین کنید ، همراه با نان تازه و ترشی میل کنید .
نکات
• سبزی ماش و قمری نیازی به ریز شدن ندارد فقط کافیست ساقه جعفری و شنبلیله گرفته شده و در صورت نیاز تره دو قسمت شود.
• در صورتیکه از کلم قمری خرد شده استفاده می نمایید بایستی همزمان با گوشت پخته شود.
این غذا یکی از غذاهای محلی و قدیمی سنتی اصفعان می باشد که بسیار لذیذ است امیدوارم بپزید و لذتش را ببرید