مواد لازم برای تهیه لازانیا با مرغ
پنیر ریکوتا نصف فنجان
پنیر ماتزارلا خرد شده ۱ فنجان
آب مرغ سیصد گرم
آرد سه قاشق سوپ خوری
کره یا مارگارین ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل یک سوم قاشق چای خوری
پونه خشک نصف قاشق چای خوری
ریحان خشک نصف قاشق چای خوری
کنسرو گوجه فرنگی چهارصد و پنجاه گرم
قارچ خرد شده صد و پنجاه گرم
پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد
ورقه لازانیا هشت تا ۱۰ عدد
گوشت مرغ پخته و خرد شده ۲ فنجان
طرز تهیه سس گوجه :
کره را در یک ظرف آب کنید . پیاز را در آن سرخ نمایید تا شفاف شوند . ریحان ، پونه ، قارچ ، نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید و چند دقیقه آن را بپزید .
گوجه ها را در مخلوط کن بریزید و بعد به قارچها اضافه نمایید . آن را یواش یواش بجوشانید و مرغ ها را به آن اضافه نمایید . در همان حال سس خامه را آماده کنید
طرز تهیه سس خامه :
کره را آب کرده ، آرد را به آن اضاف کنید . بمدت دو تا سه دقیقه آن را هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا غلیظ شود .
لایه بندی لازانیا :
مقداری سس خامه را روی سینی فر بریزید ، ۳ ورقه لازانیای پخته شده را روی آن بگزارید ، یک سوم از مخلوط مرغ و یک سوم از سس خامه را روی آن بریزید ، روی هر لایه پنیر بپاشید . این لایه بندی را تکرار نمایید . در آخر روی آن پنیر رنده شده بریزید . به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه با حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت آن را بپزید .